Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rokokko3255 Oliwia CC (3817 niezalogowanych)
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Helvete, zrobię dla ciebie zbiórkę pieniążków na prywatny szpital psychiatryczny. Bo biedaczysko nie dostałeś się do państwowego, ale nie martw się jest dla ciebie jeszcze szansa. Pomyśl sobie że niedługo dostaniesz swoje łożeczko w SZP i odpowiednie leki po kórych będziesz spokojny jak baranek. I juz nawet twoja impotencja nie będzie ci przeszkadzała. A twoje bełkotanie to chyba tylko działa na twoją mamusię że musiała cię przegonić z Naszej Pięknej Polski.
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
A może pisać ci literka po literce co??? Bo zapewne Pani Opiekunka, która ci pieluchy zmienia (z szacunkiem dla Opiekunek) czyta ci to wszystko, bo przecież tacy analfabeci to jedynie oglądaja książeczki ''Ala ma Kota''.
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gosiu nie denerwuj się
jesteś bardzo apetyczna
ja tam bym Cię bardzo chętnie...
ze smakiem
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
DratilHelvete napisał:
GosiaAurelia napisał:
. haha idiotka co ja mogę wiedzieć o siłowni? Zapewne więcej od ciebie spasiony wieprzu patrząc na twoje zdjęcie widać żeś koło siłowni nawet nie stała,chyba że tam sprzatasz rozczaruje cie ale pantofelki mózgu nie posiadają więc skończ tu pierdolic farmazony niedouczona vaskedamme

może by tak trochę kultury w eterze chyba że ze świniopasami się chowałeś
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Nie ja się wcale nie denerwuję, bo czym, to nie jego wina że jest ''chory''.
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
GosiaAurelia napisał:
A może pisać ci literka po literce co??? Bo zapewne Pani Opiekunka, która ci pieluchy zmienia (z szacunkiem dla Opiekunek) czyta ci to wszystko, bo przecież tacy analfabeci to jedynie oglądaja książeczki ''Ala ma Kota''. ja,rozumiem że w Sledziejowicach czy Wąchocku takie teksty są jeszcze modne ale póki co poza tym że robisz z siebie idiotke i nie potrafisz wybronic konkretnymi argumentami nic nie wnosisz swoim żałosnym pierdoleniem
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Helvete ja właśnie prowadzę terapię z takimi ludźmi jak ty....więc czym mam się bronić?? Nie ty jeden i ostatni się taki trafiłeś, więc nie robisz na mnie wrażenia. Wręcz już po samych postach mogę stwierdzić jaki jesteś, ale guzik mnie to obchodzi bo to ''twoja rodzina płacze że jesteś taki''.
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Helvete ja właśnie pracuję z takimi ludźmi jak ty....więc czym mam się bronić?? Nie ty jeden i ostatni się taki trafiłeś, więc nie robisz na mnie wrażenia. Wręcz już po samych postach mogę stwierdzić jaki jesteś, ale guzik mnie to obchodzi bo to ''twoja rodzina płacze że jesteś taki''.

a po co się rozwodzić nad takim zerem ?? daruj sobie
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
GosiaAurelia napisał:
Helvete ja właśnie prowadzę terapię z takimi ludźmi jak ty....więc czym mam się bronić?? Nie ty jeden i ostatni się taki trafiłeś, więc nie robisz na mnie wrażenia. Wręcz już po samych postach mogę stwierdzić jaki jesteś, ale guzik mnie to obchodzi bo to ''twoja rodzina płacze że jesteś taki''. ja chory ? Póki co to nie ja sobie pstrykam fotki w przebraniu geparda wyglądem przypominając morswina
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Porzuciłam Naszą Polskę bo za dużo jest takich jak Helvete.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok